Uitgeboekt voor het seizoen 2020?!

Categories:

Geachte lezer,

 

wij verheugen ons zeer, dat zoveel gasten onze vloot massaal gevonden en geboekt hebben.

Dankzij de Corona crisis zoeken veel watersporters en landratten, heel verstandig, een virusvrije vakantie op de Friese meren.

Onze bezettingslijst geeft voor dit seizoen dan ook compleet rood aan, tot 16.10.2020. En jaaaaa, alles is daadwerkelijk tot dan uitgeboekt!

 

Uiteraard kunt u nu al  uw charteryacht voor het watersportseizoen 2021 & 2022 boeken. De eerste vaste reserveringen staan al genoteerd. U vindt de bezettingslijst 2021 op onze homepage op de bladzijde van uw droomyacht.

Wilt u toch dit jaar nog een vakantie in Friesland boeken? Klik dan boven de bezettingstabel 2021 op het jaartal "2020" en u ontvangt de laatste vrije weken van dit jaar. Ook een vaart in de gouden herfst is zeker een aanrader !

Wij heten u graag van harte  welkom aan boord van een van onze schepen uit onze Aqualux-vloot in onze marina in Irnsum.

Beleefd aanbevolen,

 

uw Aqualux Team

 

Corona maatregelen

Categories:

Ook wij als Aqualux-Team, gaan uiteraard zorgvuldig om met de Corona maatregelen.

Ondanks deze crisis staan wij ook juist nu graag ter beschikking. Er waren en zijn al enkele schepen van ons onderweg. (ook met Duitse gasten!) Daar onze schepen geheel self supported zijn, bent u nergens van afhankelijk. De meeste jachthavens zijn geopend, muv het sanitair, de bruggen draaien vanaf 01.05.20 weer volgens de zomertijden. Restaurants bieden volwaardige culinaire hoogstandjes welke afgehaald kunnen worden, zo haalt u uw diner makkelijk aan boord. De meeste kledingwinkels, interieurwinkels, bouwmarkten en supermarkten zijn gewoon geopend, wellicht met aangepaste tijden. (niet in de avond)

Indien u bij ons boekt, kunt u online inchecken en alles van te voren overmaken, ook de borgsom. Bij aankomst zullen wij dit jaar geen handen schudden, maar ondanks dat zal uw charterschip de hartelijkheid uitstralen welke u van Aqualux gewend bent en waarbij u zich direct als thuis zult voelen. Wij hebben dus geen direct persoonlijk contact. De technische uitleg zullen wij met mondkapjes uitvoeren en met max. 2 extra personen bij de stuurstand uitvoeren.

Onze schepen en het inventaris worden uiteraard extra goed gereinigt en gedesinfecteerd. Beddengoed, Handdoeken etc zijn gewoon verkrijgbaar, indien gewenst.

Voelt u zich kort voor uw aankomst niet goed, verkouden of met andere eventuele Corona verschijnselen, dan verzoeken wij diegene thuis te blijven. Indien uw hele bemanning niet aan kan reizen, zullen wij gezamenlijk naar een nieuw reisdatum voor u gaan zoeken.

Ons klein familiebedrijf heeft inmiddels de bezettingslijst voor 2021 vrijgegeven. U zou ons zeer helpen, indien u uw vakantie voor het komende seizoen reeds nu al plant. De eerste weken staan alweer definitief geboekt!

TIP : Eens een speciaal kado verschenken? Wij bieden op dit moment ook cadeau-cheques aan. Deze cadeaubonnen zijn vrij van waarde in te vullen, en tegen een kleine meerprijs, wordt deze waardebon leuk verpakt en per post verstuurd ! 

Uw vaarvakantie en Corona

Categories:

Geachte gast,

op dit moment heerst er wereldwijd veel onzekerheid en paniek over het Coronavirus. Via de media worden wij hierover dagelijks uitgebreid geïnformeerd.

In Friesland, is er vanwege het dunbevolkte gebied op dit moment, enkel een gering aantal Corona Patienten.

Zolang er geen strikte regels opgelegd worden, die de bewegingsvrijheid van personen verbied, zullen onze schepen in onze haven voor uw bereid liggen.
Onze schepen zullen dit jaar extra goed gereinigt en gedesinfecteerd worden.

Juist in deze tijd is een vakantie op het virusvrije Friese Water eigenlijk zorgeloos, tenslotte is het u aan boord geheel vrij met wie u contact wilt zoeken. Geniet hier van de frisse lucht en vooral uw vakantie.

 

Wij hopen dat de wereld snel van dit virus bevrijd wordt.  Wij zullen ons best voor u doen en zullen u, indien nodig, verder informeren.

Evenementen Friesland 2020

Categories:

Mocht u zich interesseren voor de typische Friese Cultuur, dan vindt u hierbij enkele tips welke wellicht net in uw watersport vakantie vallen. Laat u verrassen tijdens uw verblijf aan boord van een charteryacht van Aqualux, wanneer u over de Friese meren vaart en van ons mooie Friesland geniet :

 

Sleepbootdagen                                                   Woudsend           15.05.2020 – 17.05.2020

Grootste Bloemenmarkt van Nederland        Leeuwarden        21.05.2020  Hemelvaart

Friese ballonfeesten                                           Joure                    08.07.2020 – 12.07.2020

Skutsjesilen                                                          Friesland             18.07.2020 – 31.07.2020

Sneekweek                                                            Sneek                   01.08.2020 – 06.08.2020

Visserijdagen                                                       Harlingen            26.08.2020 – 29.08.2020

Admiraliteitsdagen                                             Dokkum              03.09.2020 – 06.09.2020

Flaijelfeest                                                            Oudehorne         24.09.2020 – 26.09.2020

Watersport in Friesland

Categories:

Na oud en nieuw is nu bijna ook de eerste maand van dit nieuwe jaar 2020 en daarmee ook wereld’s grootste watersportbeurs, Boot Dusseldorf, weer voorbij. Het zal niet meer lang duren of de yachten van Aqualux zullen wederom over de Friese meren varen.

Onze thuishaven in het Hart van Friesland, is 5 km van de N32 (tussen Leeuwarden Heerenveen) en 200 m. van de internationale vaarroute, het Prinses Margrietkanaal gelegen. Een ideale uitgangs-basis om routes te bevaren door heel Friesland, naar Leeuwarden, Dokkum, Franeker en Harlingen, maar ook naar het natuurgebied Princenhof, Eernewoude, Grou, Sneek, Lemmer, Stavoren, Langweer en natuurlijk het IJsselmeer.

Wij ontzorgen graag al uw vakantie-stress en bieden derhalve een kompleet programma voor diegene die dit wenst. Daarom een Allround-Service van verhuur van fietsen tot handdoeken, maar ook dienstverlening zoals opgemaakte bedden en brunch aan boord bij aankomst of feest-pakketten. Alles compleet vrijblijvend, en alles zoals u het wenst! Bij aankomst heten wij u van harte welkom en zal de koffietafel aan boord voor u gedekt zijn met een fles Prosecco.

Wie bovendien nu besluit een watersportvakantie aan boord van een huurboot van Aqualux te boeken, geniet nog van een korting op de volle weekprijs. De actuele prijzen worden in een pop-up in de bezettingstabellen op onze homepage weer gegeven, als u uw muis op de vrijdag in deze tabel zet.

Mocht u vragen, of wensen hebben, dan staan wij u uiteraard ook graag per mail of natuurlijk per telefoon persoonlijk te woord.

Uw Aqualux-Team

HETE ZOMER IN FRIESLAND

Categories:

Dit jaar is zonovergoten en wij houden ervan!
Daarom regent het aanvragen, maar helaas voor onze ‘niet-geboekte-gasten’ zitten al onze Gold Premium en Premium Yachten compleet vol tot 31.08.18. Wilt u verzekerd zijn van een luxe charterschip uit onze Aqualux vloot, in het hart van de Friese meren, boek dan nu voor 2019, want WEG = WEG!

Modelyacht uit onze vloot!

Categories:

Veel gasten hebben onze Premium vloot in het hart van Nederland inmiddels al ontdekt.
Nu is zij eveneens gespot door een professionele fotograaf en marketingbureau!

Een van onze Aqualux Charteryachten vaart hier als model op de foto, welke gebruikt wordt voor reclame op de brug.

Wilt u ook een avontuurlijke familie-vakantie beleven aan boord van een luxe huurschip?
Steden bezoeken zoals onze culturele hoofdstad 2018 Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Lemmer?
Varen over de Friese meren en grachten of genieten in de kleinere dorpen en natuurgebieden, zoals Grou, Langweer, Heeg, Eernewoude, Lauwersoog etc.?
Een actieve vakantie voor kinderen of volwassenen, u kunt zwemmen, surfen, vissen of gewoon chillen op de loungebank op het achterdek met XXL-cabrio.
Geniet van de natuur aan verlaten eilandjes, ga shoppen in de vele Boutiques, of goed eten in specialiteiten restaurants.

Meer uw schip aan de stadskade aan en bestel uw drankje of haal boodschappen in de supermarkt.
In Friesland is alles aan het water!

Neem vrijblijvend contact met ons op of boek uw schip direct online!

Wij heten u van harte welkom !

Nicole van Aqualux

Premium Yacht als model

Hemelvaart 2018

Categories:

De weersvoorspellingen zijn goed voor het aankomende weekend en met de feestdagen in het vooruitzicht is dat de ideale gelegenheid nu nog een vaarbewijsvrij charterschip te huren in Friesland.
Wees er snel bij, want er staan enkel nog 2 Premium Yachten ter beschikking over de week van hemelvaart.
Mail ons gerust of bel ons op ons servicenummer : 06 13 23 93 02
Wij helpen u graag verder.

Beleefd aanbevolen,

Nicole van Aqualux

Aqualux Yachtcharter

Leeuwarden, culturele hoofdstad 2018

Categories:

De Friese hoofdstad Leeuwarden is in 2018 uitgeroepen tot Culturele hoofdstad.
Gedurende dit jaar zijn er extra veel exposities, evenementen, festivals en theaterstukken te bezoeken.
Vanaf 18.05.18 worden in de Friese steden de artistieke waterfonteinen in bedrijf gesteld.
Uiteraard een unieke kans om de steden met een vaarbewijsvrij charterschip van Aqualux te gaan bezoeken. Zo ervaart en ziet u Friesland op zijn puurst en heeft u uw onderkomen bij u.

Aqualux Charter Services

Categories:

Wist u, dat wij, ook graag uw schip naar wens comfortabel verder inrichten?

Beddengoed, linnengoed, handdoeken, fietsen, Captains-brunches, maar ook complete catering verzorgen wij graag voor u aan boord.

Verras uw crewleden of laat u zichzelf eens lekker in de watten leggen.

Ook voor speciale wensen staan wij u graag ter beschikking.

Beleefd aanbevolen,

Nicole van Aqualux

Select Your Language: nlNederlandsdeDuits