Overweegt u, een vakantie in Friesland te doorbrengen, dan bent u bij Aqualux Yachtcharter aan het juiste adres.

Ons Yachtcharter bedrijf ligt in het hart van Friesland, direct aan het Prinses Margrietkanaal temidden van de stad Sneek en het dorp Grou. Binnen 30 minuten scheepvaart  in zuidelijke richting bent u op het bekende Sneekermeer (bekend van de Sneekweek) en binnen 3o minuten scheepvaart in noordelijke richting bent u op het Pikmeer, gelegen aan ons buurdorp en bekende watersport dorp Grou. Ook het natuurgebied Princenhof grenzend aan het dorp Eernewoude is makkelijk en vlot te bereiken vanuit onze marina Aqualux.

Met een betrouwbaar en uiterst verzorgd huurschip uit de chartervloot van Aqualux Yachtcharter kunt u met familie of vrienden, uw avontuur op het water genieten. Houdt u van een actieve vakantie dan kunt u zwemmen, surfen, fietsen of vissen, maar uiteraard kunt u ook de rust genieten, de natuur, of met een goed glas wijn uw tijd op het royale overdekte achterdek met loungebank doorbrengen.

De vele meren, grachten en kanalen in Friesland bieden een verscheidenheid aan vaarwegen, uiteraard kunt u ook buiten onze provincie Friesland de binnenwateren in Nederland bevaren. Nederland ontdekken met een charterschip van Aqualux Yachtcharter is een perfecte basis voor een vakantie in eigen land.

Het bevaren van het IJsselmeer is toegestaan met alle Premium en Gold Premium Yachten indien u in het bezit bent van een vaarbewijs. Voor de binnenwateren in Nederland zijn alle schepen, tot een lengte van 15.0 m. en een max. snelheid van 20 kmh,  vaarbewijsvrij.

Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland, is in 2018 uitgeroepen tot culturele hoofdstad. Extra veel festivals, exposities en andere redenen om ook deze stad te bezoeken. U vaart met uw huurschip tot in het midden van deze oude Friese stad.

Wij heten u dan ook in 2018 meer dan van harte welkom aan boord van één van onze charteryachten!

Met hartelijke groeten,

Familie Bangma