Na oud en nieuw is nu bijna ook de eerste maand van dit nieuwe jaar 2020 en daarmee ook wereld’s grootste watersportbeurs, Boot Dusseldorf, weer voorbij. Het zal niet meer lang duren of de yachten van Aqualux zullen wederom over de Friese meren varen.

Onze thuishaven in het Hart van Friesland, is 5 km van de N32 (tussen Leeuwarden Heerenveen) en 200 m. van de internationale vaarroute, het Prinses Margrietkanaal gelegen. Een ideale uitgangs-basis om routes te bevaren door heel Friesland, naar Leeuwarden, Dokkum, Franeker en Harlingen, maar ook naar het natuurgebied Princenhof, Eernewoude, Grou, Sneek, Lemmer, Stavoren, Langweer en natuurlijk het IJsselmeer.

Wij ontzorgen graag al uw vakantie-stress en bieden derhalve een kompleet programma voor diegene die dit wenst. Daarom een Allround-Service van verhuur van fietsen tot handdoeken, maar ook dienstverlening zoals opgemaakte bedden en brunch aan boord bij aankomst of feest-pakketten. Alles compleet vrijblijvend, en alles zoals u het wenst! Bij aankomst heten wij u van harte welkom en zal de koffietafel aan boord voor u gedekt zijn met een fles Prosecco.

Wie bovendien nu besluit een watersportvakantie aan boord van een huurboot van Aqualux te boeken, geniet nog van een korting op de volle weekprijs. De actuele prijzen worden in een pop-up in de bezettingstabellen op onze homepage weer gegeven, als u uw muis op de vrijdag in deze tabel zet.

Mocht u vragen, of wensen hebben, dan staan wij u uiteraard ook graag per mail of natuurlijk per telefoon persoonlijk te woord.

Uw Aqualux-Team