Overweegt u een vakantie in Friesland, dan bent u bij Aqualux Yachtcharter aan het juiste adres.

Ons yachtcharter bedrijf ligt in het hart van Friesland, direct aan het Prinses Margrietkanaal en 30 minuten scheepvaart van het Sneekermeer. Ook de historische stad Sneek is binnen afzienbare tijd vanuit onze charterbasis te bereiken.

Vaart u in noordelijke richting vanuit onze thuishaven, dan bent u binnen 30 minuten met uw charteryacht in het watersport dorp Grou, welke aan het Pikmeer gelegen ligt; ook het natuurgebied "Princenhof" Eernewoude -iets noordelijker dan Grou- is eveneens vlot te bereiken.

Met een betrouwbaar en zeer verzorgd charteryacht uit de chartervloot van Aqualux Yachtcharter kunt u een watersport-vakantie vol avontuur beleven. Een vaarvakantie met familie of vrienden over de vele meren en kanalen van Friesland zal u een ongekende relaxte vakantie bezorgen. Ook buiten de provincie Friesland is het toegestaan met onze schepen te varen. Nederland is een perfect land om vanaf het water te ontdekken. U zult zich verbazen over de vele verborgen plekjes waar u met uw huurschip langs kunt varen.

Het bevaren van het IJsselmeer is toegestaan met onze Premium en Gold Premium charteryachten. Een vaarbewijs is hier wel verplicht. Voor het bevaren van alle Nederlandse binnenwateren zijn alle huurschepen tot een lengte van 15.0 m. vaarbewijsvrij.

Beleef de vrijheid, en huur een charterschip met uw familie of vrienden bij Aqualux en geniet van de rust in de natuur, meer aan aan één van de vele eilandjes of bezoek de de bruisende oude watersport steden met hun rijke historie. Leeuwarden is in 2018 uitgeroepen tot de culturele hoofdstad, in deze hoofdstad van Friesland kunt u met uw charteryacht tot midden in het centrum varen.

 

Wij heten u ook graag in 2018 meer dan van harte welkom aan boord van een van onze charteryachten.

Met hartelijke groet,

familie Bangma